Over ons

Over ons

_MG_9098.b2.smDermaVision

De eerste DermaVision vestiging opende in 2006 in gezondheidscentrum Zorgplaza Waalwijk. De praktijk is sinds die tijd onderdeel van een multidisciplinair team; verschillende zorgverleners, niet alléén onder één dak, maar die ook intensief samenwerken om de cliënt de best mogelijk zorg te bieden. Anno 2015 zijn er gezamenlijke producten ontwikkeld, waaraan de cliënt deel kan nemen om de klacht aan te pakken. Zo werken onze huidtherapeuten intensief samen met oncologisch fysiotherapeut Wendy Lexmond in het ‘Revalidatie bij Oncologie’ programma. Zo bieden we alle mogelijke oncologische zorg op één adres. Met veel positieve reacties!

Met de komst van mijn dochter in 2013 wilde ik graag de mogelijkheid om meer aan huis te kunnen werken. Daarom hebben wij voorjaar 2015 de praktijk in Berkel-Enschot geopend. Een enorm mooie, warme en gezellige praktijk waar ik mijn cliënten kan ontvangen.

18 oktober j.l hebben we de nieuwste locatie geopend, en wel in het Solidhealth Lifestylecenter in Tilburg. Wederom de keuze voor een multidisciplinaire samenwerking, omdat het wérkt voor de cliënt. Weliswaar andere disciplines, welke meer gericht zijn op gezondheid in het algemeen en minder met gezondheidsklachten.

Inmiddels is DermaVision uitgegroeid tot een druk bezochte en bekende praktijk in de omgeving. We werken met drie gediplomeerde, gekwalificeerde maar vooral gedreven huidtherapeuten om de cliënt de beste huidzorg te bieden die ze van ons mogen verwachten!